Tuulilasikorjaamo

Tuulilasikorjaamo

Varaa aika tuulilasin vaihtoon
Varaa aika tuulilasin korjaukseen

Tuulilasit kuntoon

Kun tuulilasisi vahingoittuu, apu löytyy meiltä

Korjaamme tai vaihdamme kaikentyyppisiä tuulilaseja ajoneuvon malliin, merkkiin ja ikään katsomatta.

Käytämme vain parhaita tuulilaseja ja tarvikkeita.

Tuulilasikorjaukset

Tuloksena kestävä ja eheä tuulilasi

Autopeltikorjaamo Eloranta korjaa kaikki tuulilasit, myös lämmitettävät tuulilasit sekä sävytetyt tai yläreunasta tummenetut lasit.
Iskemästä jää korjauksen jälkeen näkyviin vain pieni piste, halkeamasta puolestaan vain hiuksenohut viiva.


KUN HAVAITSET TUULILASIVAURION, TOIMI HETI!

Mitä nopeammin lasi korjataan, sitä varmemmin tuulilasi pystytään pelastamaan ja sitä parempi korjaustulos aikaan. Pienikin särö voi levitä nopeasti pitkäksi halkeamaksi, jonka korjaus käy helposti mahdottomaksi. Muista että vaurioitunut tuulilasi on myös aina riski liikenteessä.

Tuulilasin korjaaminen sujuu jopa vajaassa tunnissa. Korjaaminen tehdään odottaessa ja auto on käyttövalmis heti korjauksen jälkeen.


KUN TUULILASI VAURIOITUU

1. Kiinnitä vauriokohtaan heti teippi, joka estää lian pääsyn vauriokohtaan. Älä pese tai puhdista vauriokohtaa mitenkään. Lasinpesuneste tai lika vauriokohdassa vaikeuttavat korjaamista.

2. Käännä auton lämmityslaitteen puhallus poispäin tuulilasista – lämpö laajentaa vauriota. Vältä myös suuria lämmönvaihteluja.

TUULILASIN KORJAUS SÄÄSTÄÄ RAHAA JA LUONTOA

Tuulilasin korjaaminen maksaa murto-osan uuden hinnasta. Auto on heti valmis ajoon eikä kustannuksia synny turhasta odottelusta tai auton seisontapäivistä. Säästät helposti satoja euroja verrattuna tuulilasin uusimiseen.

Korjaamme tuulilasin tarkasti niin, että korjattu lasi on yhtä vahva kuin alkuperäinen. Korjauksesta jäävä jälki on yleensä lähes näkymätön.

Tuulilasin korjauksesta ei synny myöskään turhaa jätettä, sillä lasia ei tarvitse vaihtaa. Näin säästät myös luontoa.


MITÄ KORJAUS KUSTANTAA?

Korjauksen loppuhintaa vaikuttavat esimerkiksi lasissa olevan vaurion tyyppi, vaurion laajuus sekä lasin paksuus. Tuulilasin kiveniskemäkorjaus maksaa henkilö- ja pakettiautoissa alkaen 50 eurosta ylöspäin. Huomioithan, että hinnat ovat suuntaa-antavia ja vaihtelevat sekä korjattavan vaurion että sen laajuuden mukaan.


VAKUUTUS KORVAA VAURION

Lähes kaikki vakuutusyhtiöt tarjoavat erillistä lasivakuutusta, usein kaskon lisäosana. Voimassaoleva lasivakuutus korvaa autosi tuulilasin korjaamisen useimmiten ilman omavastuuta. Tarkista vakuutusyhtiöstäsi, onko sinulla tuulilasivakuutus ja kerro siitä meille – hoidamme tarvittavan yhteydenpidon vakuutusyhtiöösi.

Tuulilasien vaihdot

Asennamme kestävästi kaikki lasit henkilö- ja pakettiautoihin

Tuulilasi on osa auton kantavaa runkorakennetta joka vaikuttaa oleellisesti auton turvallisuuteen.

Tuulilasit kiinnitetään liimalla auton runkoon. Tuulilasin asennus vaatii tarkkuutta, ammattitaitoa, oikeat työvälineet sekä asianmukaiset tilat, joten me olemme erinomainen vaihtoehto, kun tarvitset uuden tuulilasin asennusta.

Riittävän lujuuden saavuttaminen edellyttää myös juuri oikeanlaisten liimojen ja pohjustusaineiden käyttöä. Liimattua tuulilasia ei voi vaihtaa alkuperäislaatua vastaavasti kuka tahansa – väärät asennusmenetelmät tai -liimat heikentävät oleellisesti auton törmäysturvallisuutta.

Me käytämme vain parhaita tuulilaseja ja tarvikkeita.


AMMATTILAISEMME ASENTAVAT KESTÄVÄT TUULILASIT

Vankka kokemuksemme ja vuosien tietotaitomme antavat Autopeltikorjaamo Elorannalle erinomaisen pohjan tuulilasien vaihtotyöhön.

Tekemäämme asennustyöhön sisältyy myös takuu, joten voit olla varma lasin turvallisesta ja oikeaoppisesta asentamisesta.