Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo

Kolarikorjaamo palveluksessanne

Autopeltikorjaamo Eloranta huoltaa autosi uuteen loistoon kolarin sattuessa

Olemme erikoistuneet kolarikorjauksiin ja kiinnitämme erityistä huomiota työnlaatuun. Meillä yli 30 vuoden vankka kokemus kolareihin joutuneiden ajoneuvojen korjauksista, joten selviydymme haastavimmistakin toimeksiannoista.

Teemme kaikki kolareihin liittyvät työt kuten korin korjaamisen, maalaustyöt, pellitykset ja tuulilasin korjaukset ja vaihdot.

Kaikki kolaripalvelut saman katon alta

Toimimme yhteistyössä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Teemme vahinkotarkastukset, toimitamme vahinkoilmoitukset vakuutusyhtiöönne ja tarpeen vaatiessa järjestämme asiakkaillemme sijaisauton myös korjaamostamme.

Vahinkoilmoituslomakkeen ja sijaisauton käyttötarvelomakkeen löydät sivuiltamme.

Korikorjaus ja maalaus

Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja ensiluokkaiset laitteet ajoneuvoasi varten

Kolarikorjaamomme on varustettu monipuolisilla ja nykyaikaisilla laitteilla, jotka sopivat uusimpienkin autojen kolarikorjauksiin. Korjaamomme osaavalla henkilökunnalla on yli 30 vuoden rautainen kokemus korikorjauksista ja -maalauksista.

Olemmekin Aixam- valtuutettu huolto- ja korikorjaamo.

Meiltä löytyvät tarvittavat välineet sekä osaaminen käytännössä kaikenlaisiin kolarikorjauksiin nykyaikaisilla turvarakenteilla ja -laitteilla varustettuihin autoihin saakka, mutta myös vanhempiin menopeleihin. Ammattitaitoisilla korimekaanikoillamme on vuosien kokemus kolarikorjauksesta ja he pystyvät loihtimaan vaurioituneen auton entiselleen. Käytämme vain parhaita varaosia ja teemme korjaukset autonvalmistajien ohjeiden mukaan, joten koritakuu säilyy. Tilaajan/maksajan kanssa yhdessä sovittaessa käytämme korjauskustannusten alentamiseksi myös laadukkaita käytettyjä takuuvaraosia.

Korjattuihin ja vaihdettuihin peltiosiin puolestaan teemme ruosteenestokäsittelyn.

Autosi maalipinnat kuntoon

Maalaamme vaurioituneet maalipinnat uuten loistoon vuosikymmenien kokemuksella. Käytämme maalaustöissä PPG:n ensiluokkaisia automaaleja, jotka tekevät peltipinnoista uuden veroisen.

Henkilö- ja pakettiautojen sekä kevyiden kuorma-autojen lisäksi maalamme myös mopoautoja.

Muovikorjaus

Korjaamme ja maalaamme ajoneuvojen muoviosat uusien veroisiksi

Muovikorjaukset ja -maalaukset, ovat oma kolarikorjauksen erikoisalansa. Tyypillisiä työkohteitamme ovat autojen, asuntovaunujen, asuntoautojen, moottoripyörien, moottorikelkkojen ja mönkijöiden puskurit, maskit, katteet, kojelaudat ja lyhtyjen kiinnikkeet.

Muovi on yleinen materiaali nykyautojen puskureissa, säleiköissä ja lyhdyissä, jotka myös usein rikkoutuvat törmäyksessä ja kolarin sattuessa. Sopivien menetelmien avulla ne voidaan kuitenkin monesti korjata ennalleen.

Osaamista 30 vuoden kokemuksella

Autopeltikorjaamo Elorannalla korjataan sekä autojen että moottoripyörien ja moottorikelkkojen muoviosia. Olemme korjanneet niitä hyvällä menestyksellä jo yli 30 vuoden ajan – osaamista siis löytyy.

Muoviosien korjaus on yleisesti hyväksytty korjausmenetelmä autojen kolarikorjauksessa. Esimerkiksi auton puskuri voidaan useinkin korjata lähes uudenveroiseksi, jopa niin, ettei vauriosta näy päällepäin jälkeäkään.

Sijaisautopalvelu

Voit saada sijaisauton käyttöösi huollon tai korjauksen ajaksi

Kun autosi on huollettavana tai korjattavana Autopeltikorjaamo Elorannalla, voit saada joustavasti sijaisauton käyttöösi suoraan meiltä. Varaamalla sijaisauton käytön etukäteen varmistat auton nopean saatavuuden.

Mikäli olet kolarin syytön osapuoli, vastapuolen vakuutusyhtiö korvaa myöntämänsä sijaisauton vuokrauskuluista 94 prosenttia ajalta, jonka oma autosi on korjattavana. Jos autosi on sinulle välttämätön työsi hoitamiseksi, vakuutusyhtiö yleensä myöntää sinulle sijaisauton.

Vakuutusyhtiön myöntämä sijaisauto on korkeintaan samaa kokoluokkaa kuin oma autosi. Vakuutusyhtiö ei korvaa vuokra-auton vapaaehtoista kolari- ja varkausturvan omavastuun pienentämistä.

Sijaisauton vuokraajana olet velvollinen

  • huolehtimaan vahinkoilmoituksen ja käyttötarveselvityksen toimittamisesta vakuutusyhtiöön
  • hankkimaan vuokrausluvan vastapuolen vakuutusyhtiöstä
  • maksamaan vuokrauskustannukset kokonaisuudessaan silloin, kun vakuutusyhtiö ei anna laskutuslupaa tai jos laskutuslupaa ei ole ehditty myöntää vuokrauksen päättyessä
  • maksamaan vuokra-auton polttoaineen ja 6 % vuokrasta silloin, kun vakuutusyhtiö on sitoutunut maksamaan 94 % vuokrasta.
  • maksamaan mahdollisen vahingon sattuessa sovitun omavastuuosuuden (500 €).
  • Mikäli sinulla on keskeytysvakuutus, vakuutusyhtiö maksaa vakuutusehtojesi mukaisen seisontakorvauksen tilillesi seisonta-aikatodistusta vastaan. Jos vaurio korvataan omasta vakuutuksestasi, maksat sijaisauton ensin itse.

Täytä sijaisauton käyttötarveselvitys tästä